Finished to the highest standard

Style shopfitting caters for both large capital projects to small fit outs. With our dedicated team of advisors we are able to deal with your requirements from inception to completion drawing on our vast experience and expertise.

Style Shopfitting Projects | The Square Style Shopfitting Projects | The Square Style Shopfitting Projects | The Square Style Shopfitting Projects | The Square Style Shopfitting Projects | The Square Style Shopfitting Projects | The Square Style Shopfitting Projects | The Square
Style Shopfitting Projects | The Square

The Square

 

Style Shopfitting fulfilled the role of main contractor for The Square, a bar and restaurant for the Liberation Group, located on the corner of Liberation Square and Weighbridge Place.

Style Shopfitting worked alongside the project manager and interior designer LAP Architects and their client the Liberation Group to create a unique restaurant and bar with a relaxed, urban and industrial design with many unusual finishes and multiple surfaces to the floors, walls and ceilings.

The project was carried out over a 14 week programme which culminated with handover on the 18th February and the grand opening on 29th February 2016.

Gary Lennox, Style Shopfitting Contracts Director described the project as having a number of challenges, not least of which was its position on the busy and pedestrian Weighbridge Place in central St Helier. Careful planning and scheduling of deliveries to site was required to minimize disruption and risk to pedestrians and traffic. Also,with multiple finishes for the walls, flooring and fittings to complete the uniquely industrial design all going into a fairly small space, the project required careful coordination of various trades, with many tradesmen working alongside each other to create the industrial finish to the interior, working with the architect as the design took shape.

Style Shopfitting worked hard to ensure the main contract out was completed on time and on budget, accommodating staff training in the basement kitchen whilst the fitout to the floor above continued.